Tjänster

Tjänster

Ny-/ om-/ & tillbyggnationer

Ny-/ om-/ & tillbyggnationer

Ny-/ om/ & tillbyggnationer är ett stort beslut för dig som kund att ta. Därför arbetar vi på Byggteam tätt ihop med våra kunder för att uppfylla önskemålen. Vi utför alla typer av byggnationer och vår styrka är vår erfarenhet samt smidighet när det kommer till speciallösningar. Vi gillar att göra det " lilla extra" för Dig som kund och din nöjdhet är vårt kvitto på ett väl utfört arbete.

Tak - och fönsterbyte

Tak - och fönsterbyte

Är det dags att byta ut gamla uttjänta fönster, ge huset ett nytt yttre lyft eller dra ner på uppvärmningskostnaderna? Vi hjälper Er genom hela processen när det är dags att byta fönster. Från att mäta, montera in dem nya till att färdigställa allt runt omkring med nya foder, plåtar samt den sista "finishen" för att göra Er som kund nöjd.

Ett takbyte är ett stort projekt och en stor investering. Vi på Byggteam hjälper Er genom hela processen till ett nytt och hållbart tak. Varmt välkomna att kontakta oss med Er förfrågan. 

 

Kundspecifika lösningar

Kundspecifika lösningar

Du som kund står alltid i fokus, vårt mål är att göra Er som kund nöjd. Vi arbetar kundanpassat, vilket ibland kan innebära att vara idérik samt att finna egna lösningar för att Du som kund ska få dina önskemål uppfyllda. Vi är inte nöjda förens Du är det!